Informatie over

Contact

Wilt u een afspraak maken of door ons gebeld worden?

Vul dan uw gegevens in en klik op "belverzoek verzenden".
Uiteraard kunt u ons ook bellen op: 0570 - 75 10 20

Calculatiebureau

Door jarenlange ervaring en praktische kennis is Westrik Bouwadvies hét calculatiebureau voor betrouwbare en reële bouwcalculaties. Door onderscheidende bouwcalculaties en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding werken wij als Calculatiebureau voor veel verschillende partijen. Van eenmalige (spoed)opdrachten tot langdurige samenwerkingstrajecten. Wij werken onder andere voor:

  • aannemers;
  • architecten;
  • bouwadviseurs;
  • schildersbedrijven;
  • projectontwikkelaars;
  • en bedrijven in de gezondheidszorg.

Ervaar het voordeel van werken met Westrik Bouwadvies en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag waarom wij ook u meerwaarde kunnen bieden als het gaat om calculaties of andere bouwkundige diensten.

 

Dé specialist in bouwcalculaties

Westrik Bouwadvies is een calculatiebureau met jarenlange ervaring. Voor kwalitatieve kostenramingen, directie- of inschrijfbegrotingen of andere soorten calculatiewerk bent u bij dit calculatiebureau aan het juiste adres. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een betrouwbare uitgangsbasis voor het verdere verloop van uw bouwproces.

 

Calculatiebureau met bouwkundige kennis

Calculatiebureau Westrik heeft een brede bouwkundige en installatietechnische kennis. Hierdoor kunnen wij onze klanten uitgebreide, maar toch overzichtelijke bouwcalculaties leveren. Wilt u meer weten over de diensten van Westrik Bouwadvies? Of wilt u weten hoe wij uw onderneming specifiek van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op en ontdek de meerwaarde. 

Brochure aanvragen     Zelf contact opnemen

Brochure aanvragen

#

Vul het formulier in dan zenden wij u zo snel mogelijk de brochure toe.

Vraag onze brochure aan

Werken bij Westrik

Bekijk onze vacatures

Westrik Bouwadviesgroep

Gotlandstraat 10
7418 AZ Deventer

Tel 0570 - 75 10 20
Fax 0570 - 75 10 21

Postbus 2091
7420 AB Deventer

info@westrikbouwadvies.nl
www.westrikbouwadvies.nl

Meer informatie over: