Diensten

Contact

Wilt u een afspraak maken of door ons gebeld worden?

Vul dan uw gegevens in en klik op "belverzoek verzenden".
Uiteraard kunt u ons ook bellen op: 0570 - 75 10 20

Aan- en verkoopbegeleiding

Bespaar met slimme investeringen

Kleine investeringen in uw onroerend goed, zoals een woning of pand, kunnen de waarde ervan aanzienlijk verhogen. Dat is gemakkelijk geld verdienen! Maar dan moet u wel weten welke ingrepen u het meeste geld opleveren. Onze bouwkundige inspecteurs adviseren u graag. Door hun bouwkundige expertise weten ze exact met welke relatief kleine ingrepen de waarde van onroerend goed stijgt. Onze eerdere projecten tonen aan dat de waarde soms verdubbelt ten opzichte van de investering die wordt gedaan.


Onroerend goed verkopen?

Een relatief kleine investering vergroot de aantrekkingskracht van uw onroerend goed. Zo kunt u sneller én tegen een hogere prijs verkopen. Onze bouwkundige inspecteurs adviseren u graag hoe u uw gebouw aantrekkelijker maakt om deze zo efficiënt mogelijk te koop te kunnen zetten.


Onroerend goed aankopen?

U heeft uw oog laten vallen op onroerend goed dat te koop staat, maar u vindt het lastig om de mogelijkheden ervan te overzien. Onze bouwkundige ogen kijken nét iets verder en zien hoe u het potentieel van uw gebouw optimaal benut, zodat deze perfect aansluit bij uw wensen. We berekenen de te maken kosten en zetten deze af tegen de waardestijging van uw onroerend goed. 


Onroerend goed bouwkundig laten keuren?

Waarom? Als u de juiste beslissing wilt maken over de eventuele aankoop van onroerend goed, geeft een bouwkundige inspectie meer duidelijkheid over de bouwkundige staat van onroerend goed. Zo kunt de juiste afweging maken, ook in de prijs die u betaalt. Afhankelijk van uw situatie, bieden wij de volgende inspecties aan:


•    Inspectie op uurbasis
Onze bouwkundig inspecteur loopt de woning of het pand met u door en stelt haar bouwkundige staat vast. Na de inspectie zal het een en ander mondeling met u worden doorgenomen. 

•    Inspectie met rapportage
Na de inspectie ontvangt u een compleet rapport, aangevuld met foto’s van de gesignaleerde gebreken. Dit rapport wordt vaak gebruikt als ‘praatstuk’ bij discussies met de verkopende partijen.

•    Inspectie met rapportage en herstelvoorstel
Na de inspectie ontvangt u een rapportage met de herstelwerkzaamheden van de woning of het pand. Inclusief een kostenraming van de genoemde herstelpunten. Op basis hiervan kunt u de juiste beslissing nemen over de prijs waarvoor aangekocht gaat worden.


Óók bouwadvies en begeleiding

Als full service bouwadviesbureau kunnen we ook de bouwbegeleiding compleet voor u verzorgen. Dit betekent geen zorgen voor u: wij zorgen ervoor dat u de kwaliteit krijgt waarvoor u betaalt. Klik hier voor meer informatie over bouwadvies en begeleiding.

Wij besparen voor

•    Particulieren
•    Bedrijven
•    Corporaties
•    Makelaars
•    Ontwikkelaars


Ook voor u!

Weten hoeveel u kunt besparen? Vul vrijblijvend het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden met u door te spreken. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen of een belverzoek indienen. Een van onze medewerkers belt u dan zo snel mogelijk terug. 

Brochure aanvragen     Zelf contact opnemen

Brochure aanvragen

#

Vul het formulier in dan zenden wij u zo snel mogelijk de brochure toe.

Vraag onze brochure aan

Werken bij Westrik

Bekijk onze vacatures

Westrik Bouwadviesgroep

Gotlandstraat 10
7418 AZ Deventer

Tel 0570 - 75 10 20
Fax 0570 - 75 10 21

Postbus 2091
7420 AB Deventer

info@westrikbouwadvies.nl
www.westrikbouwadvies.nl

Meer informatie over: