Diensten

Contact

Wilt u een afspraak maken of door ons gebeld worden?

Vul dan uw gegevens in en klik op "belverzoek verzenden".
Uiteraard kunt u ons ook bellen op: 0570 - 75 10 20

Bouwkundige inspectie

Bespaar met de juiste inspectie

Voor het opstellen van een MJOP (Meerjaren Onderhoudsplan) of om de juiste beslissing te nemen bij de aan- of verkoop van onroerend goed, is het belangrijk om de onderhoudsstatus hiervan in kaart te brengen.
 

Onze werkwijze

Door een visuele inspectie krijgt u inzicht in de onderhoudstoestand van uw onroerend goed. Er worden geen metingen of berekeningen uitgevoerd om achterliggende constructies of onderdelen te beoordelen. Onze bouwkundige inspecteur beoordeelt de ernst van eventueel visueel waarneembare gebreken. Hierdoor weet u precies welke werkzaamheden de komende jaren moeten gebeuren om uw onroerend goed bouwkundig en installatietechnisch in goede conditie te houden. Dit doen wij aan de hand van drie soorten inspecties, variërend in de mate van uitvoerigheid:
 
Inspectie op uurbasis
Onze bouwkundig inspecteur loopt met u het gebouw na en stelt haar bouwkundige staat vast tijdens deze rondgang. 
 
Inspectie met rapportage
Onze bouwkundig inspecteur maakt een uitgebreide rapportage van zijn bevindingen omtrent de bouwkundige staat van uw onroerend goed. Na de inspectie ontvangt u een compleet rapport waarin bouwkundige staat van uw woning met foto’s wordt aangetoond. Dit wordt vaak gebruikt als ‘praatstuk’ bij discussie met de verkopende partij. 
 
Inspectie met rapportage en herstelvoorstel 
Onze bouwkundig inspecteur maakt een uitgebreide rapportage (zie voorgaande punt), maar nu uitgebreid met een rapportage met de herstelwerkzaamheden en bijbehorende kostenraming. Inclusief een kostenraming van de genoemde herstelpunten.
 

Vraag vrijblijvend advies

Volledig inzicht in de bouwkundige staat van uw woning of gebouw? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Voor meer informatie kunt u contact opnemen, onze brochure aanvragen of een belverzoek indienen. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.
 

Brochure aanvragen     Zelf contact opnemen

Brochure aanvragen

#

Vul het formulier in dan zenden wij u zo snel mogelijk de brochure toe.

Vraag onze brochure aan

Werken bij Westrik

Bekijk onze vacatures

Westrik Bouwadviesgroep

Gotlandstraat 10
7418 AZ Deventer

Tel 0570 - 75 10 20
Fax 0570 - 75 10 21

Postbus 2091
7420 AB Deventer

info@westrikbouwadvies.nl
www.westrikbouwadvies.nl

Meer informatie over: