Diensten

Contact

Wilt u een afspraak maken of door ons gebeld worden?

Vul dan uw gegevens in en klik op "belverzoek verzenden".
Uiteraard kunt u ons ook bellen op: 0570 - 75 10 20

Verhuisbegeleiding

Alleen nog ‘even’ verhuizen

Lange offertetrajecten en levertijden, planningen die gaandeweg bijgesteld moeten worden, de juiste afstemming met bouwactiviteiten… Een verhuizing kent vele kopzorgen. Om alles wat daarbij komt kijken in goede banen te leiden, is het verstandig tijdig een directievoerder aan te stellen. Hierdoor ondervindt u tijdens uw verhuizing zo min mogelijk onrust en verstoring van uw dagelijkse routine.


Onze bouwkundige expertise

Onze directievoerders bieden u de hulp om stap voor stap de verhuizing te begeleiden of volledig van u over te nemen. Dankzij onze bouwkundige expertise hebben we zowel praktische als de meest actuele kennis om de verantwoordelijkheid te nemen voor de succesvolle afronding van uw verhuizing. We stellen een compleet draaiboek op waarin de leveringen en werkzaamheden zijn benoemd: wie doet wat, wanneer en hoe. Afhankelijk van de ondersteuning die u nodig heeft, zijn we uw aanspreekpunt voor, tijdens en na de verhuizing.


Wat onze directievoerder u bespaart

Het opstellen en bewaken van planningen, contracten op tijd opzeggen of nieuwe contracten aangaan, het controleren van installatie- en inrichtingstekeningen, de afstemming hiervan met het bouwproces, de inventarisatie van meubilair, apparaten en installaties, evalueren van de verhuizing en vinden van oplossingen voor eventuele problemen en tekortkomingen… Onze directievoerders hebben jarenlange ervaring in de directievoering en toezicht bij uiteenlopende projecten. Hierdoor pakken we alle werkzaamheden zelfstandig op, zodat u te maken heeft met één contactpersoon.


Ook voor u!

Weten wat we u kunnen besparen tijdens uw verhuizing? Neem dan vrijblijvend contact met ons door op een van de onderstaande buttons te klikken. Wij reageren zo snel mogelijk op uw aanvraag.

Brochure aanvragen     Zelf contact opnemen

Brochure aanvragen

#

Vul het formulier in dan zenden wij u zo snel mogelijk de brochure toe.

Vraag onze brochure aan

Werken bij Westrik

Bekijk onze vacatures

Westrik Bouwadviesgroep

Gotlandstraat 10
7418 AZ Deventer

Tel 0570 - 75 10 20
Fax 0570 - 75 10 21

Postbus 2091
7420 AB Deventer

info@westrikbouwadvies.nl
www.westrikbouwadvies.nl

Meer informatie over: