Informatie over

Contact

Wilt u een afspraak maken of door ons gebeld worden?

Vul dan uw gegevens in en klik op "belverzoek verzenden".
Uiteraard kunt u ons ook bellen op: 0570 - 75 10 20

Kopersbegeleiding

Kopersbegeleiding voor een perfecte oplevering van uw (nieuw)bouwproject. Westrik Bouwadvies wordt vaak succesvol ingeschakeld door projectontwikkelaars en bouwbedrijven die een hoogwaardig product leveren en graag tot een eindproduct komen dat voor alle betrokken partijen perfect is. Bij kopersbegeleiding draait het vooral om het nakomen van de gemaakte afspraken en het vervullen van de wensen van de kopers. De kunst is om tekortkomingen tijdig te signaleren en zo snel mogelijk op te lossen.

 

Waarom Westrik Bouwadvies voor uw kopersbegeleiding?

Waarom kopersbegeleiding van Westrik Bouwadvies inschakelen? Omdat er bij de uitvoering van bouwprojecten vaak veel verschillende partijen betrokken zijn, is het niet altijd even eenvoudig om de vooraf gemaakte afspraken na te komen. Westrik Bouwadvies kan ervoor zorgen dat uw bouwproces spoedig verloopt terwijl alle afspraken worden nageleefd. Op deze manier stelt u de kopers niet teleur en wordt de oplevering het succes dat u verwachtte.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Kopersbegeleiding door Westerik Bouwadvies? Ontvang onze brochure of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Brochure aanvragen     Zelf contact opnemen

Brochure aanvragen

#

Vul het formulier in dan zenden wij u zo snel mogelijk de brochure toe.

Vraag onze brochure aan

Werken bij Westrik

Bekijk onze vacatures

Westrik Bouwadviesgroep

Gotlandstraat 10
7418 AZ Deventer

Tel 0570 - 75 10 20
Fax 0570 - 75 10 21

Postbus 2091
7420 AB Deventer

info@westrikbouwadvies.nl
www.westrikbouwadvies.nl

Meer informatie over: