Plannen= het proces beheren

Wij hebben al jaren ervaring met diverse uiteenlopende projecten
Kopers begeleiding

Kopers begeleiding

De basis is het gezamenlijk belang

Lees verder
Directievoering

Directievoering

Wij bewaken dat u de kwaliteit krijgt waar u voor betaalt

Lees verder
Toezicht

Toezicht

Goed bouwtoezicht een garantie voor een correcte oplevering

Lees verder
Inspectie en oplevering

Inspectie en oplevering

Bespaar met slimme investeringen

Lees verder
Meerjaren onderhoudsplannen (MJOP)

Meerjaren onderhoudsplannen (MJOP)

Bespaar met slimme investeringen

Lees verder
STABU bestek

STABU bestek

Bespaar misverstanden

Lees verder

Geen kopzorgen meer

Discussies over meer- en minderwerk, bouwprojecten die financieel uit de pas lopen, onvolledige bestekken, afspraken die niet na worden gekomen. Een bouwproces kent vele kopzorgen. Ervaring leert dat succesvol voltooien van een bouwproject in grote mate wordt bepaald in het voortraject. Een haalbaarheidsonderzoek, de kostenramingen en bouwkostenadvies, alsmede het bijbehorende papierwerk vormen een goede basis voor beslissingen die voor u genomen moeten worden. Maar waar haalt u de kennis vandaan?

Uw waakhond op de bouw

Sinds 1998 adviseren wij onze klanten bij (complexe) bouwplannen en berekenen de scherpste bouwkosten op basis van onze eigen praktijkervaring, opgedaan bij diverse aannemers. Daarnaast hebben wij reeds jaren ervaring in directievoering en toezicht bij uiteenlopende projecten. Wij pakken iedere opdracht aan alsof het ons eigen project en geld is. Als onafhankelijke en deskundige partij nemen wij de verantwoordelijkheid voor de succesvolle afronding van uw bouwproject en zorgen ervoor dat de kwaliteit krijgt waar u voor betaalt. De praktijk heeft ons geleerd dat wij onszelf altijd terugverdienen.

Wij doen wat wij zeggen

Wij beheersen en bewaken bouwprojecten voor uiteenlopende partijen. Naast relaties die niet bekend zijn met de bouwsector, voeren wij ook de coördinatie en controle uit voor bouworganisaties, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun vakgebied.

Voor wie?

Regionaal en landelijk opererende bouwbedrijven, projectontwikkelaars, adviesbureaus, (semi)overheidsorganisaties, maar ook voor bedrijven en particulieren die denken aan nieuwbouw, restauratie of verbouw.

Meer informatie over Westrik Bouwadvies BV

Weten wat Westrik Bouwadvies BV voor u kan betekenen? Uw bouwproces succesvol voltooien? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.