Inspectie en oplevering

Bespaar met slimme investeringen

Kleine investeringen in uw onroerend goed, zoals een woning of pand, kunnen de waarde ervan aanzienlijk verhogen. Dit is gemakkelijk geld verdienen! Maar dan moet u wel weten welke ingrepen u het meeste geld opleveren. Onze bouwkundige inspecteurs adviseren u graag. Door hun bouwkundig expertise weten ze exact met welke relatief kleine ingrepen de waarde van onroerende goed stijgt. Onze eerdere projecten tonen aan dat de waarde soms verdubbelt ten opzichte van de investering die wordt gedaan.

 Onroerend goed aan- of verkopen

Als u de juiste beslissing wilt maken over de eventuele aan- of verkoop van onroerend goed, geeft een bouwkundige inspectie meer duidelijkheid over de bouwkundige staat van onroerend goed. Zo kunt u de juiste afweging maken, ook in de prijs. Afhankelijk van uw situatie, bieden wij de volgende inspecties aan:

  • Inspectie op uurbasis 

Onze bouwkundig inspecteur loopt de woning of het pand met u door en stelt haar bouwkundige staat vast. Na de inspectie zal het een en ander mondeling met u worden doorgenomen.

  • Inspectie met rapportage

Na de inspectie ontvangt u een compleet rapport, aangevuld met foto's van de gesignaleerde gebreken. Dit rapport wordt vaak gebruikt als 'praatstuk' bij discussies met de verkopende partijen/ derden.

  • Inspectie met rapportage en herstelvoorstel

Na de inspectie ontvangt u een rapportage met de herstelwerkzaamheden van de woning of het pand. Inclusief een kostenraming van de genoemde herstelpunten. Op basis hiervan kunt u de juiste beslissing nemen over de prijs waar voor aangekocht/ verbouwt gaat worden.

Als allround bouwkostenadviesbureau kunnen wij ook de bouwbegeleiding compleet voor u verzorgen. Dit betekent geen zorgen voor u: wij zorgen ervoor dat u de kwaliteit krijgt waarvoor u betaalt.

 

Share this page: