Offerte vergelijkingen

Bespaar door uw offerte(s) te vergelijken

U heeft voor uw plannen van nieuwbouw of verbouw een of meerdere offertes ontvangen en uiteraard wilt u alleen met de goedkoopste én meest complete aanbieder in zee gaan. Dat klinkt makkelijk, maar onze ervaring leert dat het vergelijken van deze offertes vaak erg moeilijk is. De zo op het oog goedkoopste aanbieder hoeft helemaal niet de goedkoopste te zijn als de offerte kritisch wordt beoordeeld. Controle op de compleetheid van de werkzaamheden en de kwaliteit van bouwmaterialen is essentieel om de juiste keuze te maken.

Kennis en kunde is kassa

Door onze bouwkundige ervaring en kennis weten we exact welke werkzaamheden moeten worden verricht om van uw bouwproject een succes te maken. Daarnaast berekenen we veel bouwkosten voor de aannemerij, waardoor we op de hoogte blijven van de scherpste marktprijzen van alle producten die in de bouw voorkomen. Ons maak je niets wijs!

U krijgt waarvoor u betaalt

Wij geven u duidelijkheid over de door u aangevraagde offerte(s) door deze te beoordelen op (on)juistheden en besparingen. We vergelijken offerte(s) in verschillende gradaties van uitvoerigheid:

Basis
Wij controleren of de offerte(s) compleet en foutloos zijn, zodat er achteraf geen aanvullend werk moet worden verricht en u moet bijbetalen. Op basis daarvan selecteren we voor u de meest complete en goedkope optie. U kiest ervoor om eventueel zelf te onderhandelen met uw prijsaanbieder op basis van de Offerte Vergelijking.

Basis Plus
Wij controleren of de offerte(s) compleet en foutloos zijn en beoordelen de kwaliteit en prijs van het voorgeschreven materiaal. In een rapportage maken we inzichtelijk hoe de offertes hierin verschillen, zodat u een beslissing kunt nemen over de gewenste prijs-kwaliteitverhouding. U kiest ervoor om eventueel zelf te onderhandelen met uw prijsaanbieder op basis van de Offerte Vergelijking.

Basis Plus met bemiddeling
We doen hetzelfde als bij de BasisPlus variant, maar u kiest ervoor dat wij voor u gaan bemiddelen c.q. onderhandelen. Nadat u op basis van de rapportage uw keuze voor een aanbieder heeft gemaakt, bemiddelen wij in het vaststellen van de materiaalprijzen en de begrootte manuren. Zo heeft u de zekerheid dat u niet te veel betaalt.

Óók bouwadvies en begeleiding

Als full servicebouwadviesbureau kunnen wij desgewenst ook de bouwbegeleiding compleet voor u verzorgen. Ook hier beloven wij dat u de kwaliteit krijgt waarvoor u betaalt. Klik hier voor meer informatie over bouwadvies en begeleiding.

Wij besparen voor u

Als u nog twijfelt en meer zekerheid wilt, of u wilt weten of – en hoeveel – u kunt besparen op uw offerte, neem dan vrijblijvend contact met ons op.