Geschiedenis Westrik Bouwadviesgroep B.V.

 

Fred Westrik (de oprichter) aan het woord  

Na een gedegen bouwkundige opleiding en een praktijk ervaring in de aannemerij van 21 jaar ben ik 1 januari 1998 voor mijzelf begonnen met een bouwkostenadvies bureau. Na een half jaar in de werkkamer thuis in Apeldoorn te hebben gewerkt zijn wij verhuisd naar Beekbergen. Hier had ik ruimte voor maximaal 4 personen. Dit ging voortvarend, in 2003 had ik al 4 mensen in dienst met als gevolg dat ik snel een ruimtegebrek kreeg. Weer verhuizen naar een kantoorruimte in Apeldoorn met een oppervlakte van 200 m². Ook werden toen de aard van werkzaamheden verbreed met inspecteren, opleveringen voor woningbouwers, bouwbegeleiding en het opstellen van MJOP's (meerjaren Onderhoudsplannen). Daar nog weer uitgebouwd tot 7 medewerkers vanaf 2005.

In 2006 hebben we een adviesbureau uit Almelo overgenomen. Dit adviesbureau was gespecialiseerd in kopers begeleiding en het verzorgen van opleveringen voor aannemers en ontwikkelaars, en zo een toegevoegde waarde voor ons bedrijf in Apeldoorn. Het bedrijf telde 6 medewerkers.

In 2007 hebben we beide bedrijven samengevoegd in ons mooie luxe kantoorpand aan de Gotlandstraat 10 in Deventer. Waar wij nog altijd met veel plezier onze bedrijfsvoering uitoefenen.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij de expertise en de aard van de werkzaamheden uitgebreid, zoals op de website is te lezen.

Op 1 januari 2018 bestond ons bedrijf alweer 20 jaar, en ik werk nog altijd met veel passie en plezier aan een goed functionerend en renderend bedrijf.